Jun 20, 2008

dedicate to my one and only; nur ain abdullah :(

Heyya my bestie. howwa u? :(
u know wht, i'm crying for 3days bcause im truly and deeply missing u! msti ko xcaye kn? mm, xpe. hrap2 ko caye. aku sakit ati bile aku tgk kt ym ko, ko buh gmba hawa, kt blog ko, ko ade msg and wat voice sms kt kwn2 yg laen. tp xpe laa, bkn aku sorang je bestie ko. aku phmm.. :)
and agi satu, aku rase cm geng2 aku xnk kwn ngn aku da. dorang cm suke tinggal aku kt blkg. aku nk pndh duk ngn ko tp xleh. skrg ni aku da xde sape2. aku rasa cm dorang kwn ngn aku pn cm terpksa. hrap aku ja tego depa. aku ada wat salah apa?! aku pn xtau. ada arituh aku duk lam kelas, then aku ternanges dan teros lari gi tndas skola. hmpir 30minit aku duk kt situ. aku nk kau blik. blik laa sini. kalau x blik pn, ko on aa sekali sehari. aku rindu ko wlaupn aku tau ko da jmpe kwn2 bru and kwn2 lame ko blik. xpe laa. nanty ko on, tego aku. see yaa. :')

2 comments:

AlifBaTa said...

hye esha..
i'm fine here..
sorry x contact ko minggu lepas..
x topup la ..
huu..
plus.. aku antar pda kat abg aku nyer kawan nyer kedai kasi baiki..
skang nih da okey..
bley men mms ngan ko nanti.. hee..

aku selalu doakan untuk ko tiap kali lepas solat..
dan tiap kali lepas solat.. aku selalu terpikir nak ajak ko tinggal ngan aku jer..
hoho.. tapi teringt kat cikgu pkhem.. haha.. mane bley nak amik ko dari die..
aku rindu gile kat ko..
sejak 2 menjak nie.. aku da bosan da kat skola baru nie..
aku slalu dok diam sesorang kat tempat aku.. pastu senyum sorang2 cam org tak betoi bile teringt kisah kite dulu.. haha..
tiap hari aku belek majalah skolah tu..
best tgk gambar ko ngah senyom mase pengetua teh ngah potong kek ngan faizal and erd.. mase harti guru tu..

hurm..
jgn arr ko rase cam tersisih.. ramai lagi org yg boleyh dibuat kawan..
ko hanyer perlu cari ngan lebih terliti je..
okey la..
take care..
salam~
x))

GLORYecha™ said...

=